Cosul este gol!
Cosul meu   Finalizare comandă
: Subtotal cos: 0,00lei

VALORI

In urma cu cativa ani, doi oameni, un italian si un spaniol, au avut norocul sa se cunoasca si sa devina colegi in cadrul unei companii multinationale.
Doua caractere similare, doi oameni carora le place sa rada, sa glumeasca, sa traiasca viata cu simplitate si lejeritate.
„Niciodata sa nu te iei prea in serios, este important sa radem de noi insine” – italianului ii place sa spuna.
 
Cunostinta se transforma rapid in prietenie, iar distanta nu a fost un impediment pentru a vorbi des si sa se intalneasca de cate ori exista ocazia.
Unul dintre ei se casatoreste, schimba locul de munca, dar prietenia ramane, devine chiar mai puternica si incep sa se gandeasca la posibilitati de a ajunge sa lucreze din nou impreuna, de data aceasta la un proiect propriu, sa creeze chiar ei ceva…
 
Astfel, s-a nascut Be Irreverent, un brand care prin nonconformism doreste sa aduca mai multa culoare in viata cotidiana anosta, plina de gri.
 
„Dacă începeți ziua cu un zâmbet, viața nu va mai fi asa de grea”, a reamintit spaniolul.
 
Ei bine, Be Irreverent nu este doar un e-commerce! Be Irreverent este realizarea unui vis, începutul unei călătorii care te duce în fiecare zi pe drumuri unde cunosti oameni noi, prieteni noi, culturi noi si zambete. 
 
Ochelarii nostri sunt peste tot, pe plajele spaniole, printre monumentele italiene, în România plina de viata si in fascinanta Australie!
 
Be Irreverent nu se va opri aici, va merge mai departe, aducand produse calitative la un preț accesibil tuturor.
 
Cei doi prieteni prieteni zambesc cand vad ochelarii purtati nu numai de tineri ci și de cei „tineri la inimă”, o categorie in care ei înșiși se incadreaza.
Fiti diferiti, puneti-va o pereche de ochelari sau purtati o geanta de a noastra la iesirile cu prietenii, deveniti o parte din familia noastră si veți vedea lumea dintr-o nouă perspectivă.
Nu te amesteca în mulţime. Ieşi în evidenţă!
 
Viata este un vis si visele ne ajuta sa traim viata diferit.   În concluzie, a fi “tu” nu te face cu nimic mai vulnerabil, chiar dimpotrivă, demonstrează faptul ca eşti o persoană cu personalitate în tot ceea ce face.
 
 Spune-mi, ce o sa faci sa nu fii ca ceilalti?

 

 

 

CARACTERISTICILE PRODUSULUI

Ochelarii sunt realizati integral din policarbonat. Acesta este un material foarte solid si rezistent la impact. Acesta ofera, de asemenea, o protectie foarte mare la razele UV.

Ca sa va imaginati rezistenta acestui material, considerati ca sticla anti-glont a fost facuta din policarbonat. Policarbonatul este un material organic (plastic), dezvoltat in anii ‘70. La inceput a fost utilizat in domeniul aerospatial si apoi a inceput sa fie folosit pentru realizarea castilor de protectie de astronauti, precum si la realizarea parbrizelor navelor spatiale. In scurt timp a inceput sa fie utilizat si in alte domenii, cum ar fi in componente electronice, materiale pentru constructie si corectarea vizuala.

In ani ’80 au inceput sa produca lentile din policarbonat pentru ochelari, ca urmare la o cerere tot mai mare pentru lentile rezistente la impact si la lumina. De la prima lor aparitie, lentilele de policarbonat au devenit un standard pentru ochelarii de protectie, ochelarii sport si ochelarii de copii.

Datorita capacitatii sale de a rezista mai bine la rupere, in comparatie cu materialele organice conventionale, policarbonatul este de asemenea recomandat pentru ochelarii fara rame, deoarece in aceste modele este necesar sa se realizeze gauri, pentru montarea suportului.

CE PROTECTIE OFERA OCHELARII NOSTRI DE SOARE?

Ochelarii nostri de soare sunt echipati cu o categorie de protectie 3 (conform Legislatie Europene care a intrat in vigoare in 2015), care protejeaza vederea de razele ultraviolete ale soarelui, absorbind pana la 92% din razele UVA si UVB.

Ochelarii nostri respecta urmatoarele standarde: American Standard ANSI Z80.3-2001, Australia Standard AS / NZS 1067: 2003, standardul EN 12311: 2013 si EN 12312-1: 2013.

Desi ochelarii nostri de soare ofera protectie mare la lumina soarelui, amintim sa nu va uitati direct la soare si sa nu conduceti purtand ochelari de soare noaptea, desi ei pot fi folositi pentru a ghida pe timp zi.

CUM SA AI GRIJA DE OCHELARII DE SOARE?

In ciuda faptului ca ochelarii din policarbonat sunt mult mai rezistenti decat alte materiale, trebuie sa avem grija si ii pastram curati. Nu-i lasati expusi la temperaturi ridicate. Curatati lentinele cu o carpa uscata.

CLASIFICAREA PE GRADE DE PROTECTIE A PRODUSELOR:

Legislatia europeana cu privire la ochelarii de soare (UNE) stabileste un clasament al protectiei solare, format din cinci categorii, stabilind, pentru fiecare dintre acestea, absorbtia garantata a luminei si a razelor UVA si UVB.
Categoria 0: filtre cu o transmisie intre 80% si 100%, care sunt strabatute de cel putin 80% din lumina vizibila. Ele sunt folosite ca protectie in medii exterioare cu putina lumina si, de asemenea, utilizate de catre persoanele care sufera de fotofobie.

Categoria 1: filtre cu o transmisie intre 43% si 80%.

Categoria 2: filtre cu o transmisie intre 18% si 43%. Utilizarea lor este recomandata pentru activitati sportive, cum ar fi mersul cu bicicleta, jogging, etc.

Categoria 3: filtre cu o transmisie a luminii vizibile intre 8% si 18%. Utilizarea lor este recomandata in timpul verii in zone foarte expuse la lumina soarelui, cat si la plaja sau la munte.

Categoria 4: filtre cu o transmisie intre 3% si 8%. Aceste lentile sunt cele mai potrivite pentru zonele montane inalte, pentru schi sau sporturi nautice.

Spune unui prieten despre aceasta noutate...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneShare on Tumblr
Scroll Up