Dupa ce a cucerit inimile spaniolilor si italienilor, Be Irreverent s-a lansat anul acesta si pe piata din Romania!
Un brand care prin nonconformism si joaca, doreste sa aduca mai multa culoare in viata de zi cu zi, Be Irreverent se remarca prin gama de ochelari de soare statement, care nu trec neobservati.
De cele mai multe ori, intalnim ochelarii de soare in diferite forme si marimi, insa ce ne atrage cel mai mult atentia sunt nuantele puternice si detaliile pe care acestea le aduc. La fel este si cu oamenii din jur. Ii observam mai repede pe cei care aleg sa iasa din multime si sunt ei insisi cu adevarat. Este un act de curaj sa fii tu insuti. De ce? Pentru ca e dificil sa renunti la dorintele pe care altii le au in tine.

Be Irreverent s-a gandit la cei mai indrazneti dintre noi. Pentru ca viata e colorata, amintirile sunt colorate, verile sunt colorate: de ce ochelarii de soare sa fie monotoni? Cand alegi o pereche de ochelari de soare, sau orice alt accesoriu, gandeste-te ce anume doresti sa exprimi si daca se potrivesc cu personalitatea ta.
Despre asta vorbeste brand-ul nostru: despre a fi ireventios atunci cand iesi din tipare, atunci cand alegi sa fii diferit de ceilalti, atunci cand vezi viata in culori, iar ceilalti o vad in alb si negru.

Atunci cand alegi ochelarii Be Irreverent, alegi sa te exprimi intr-un stil aparte cu originalitate, alegi putin din Italia si din Spania, alegi sa vezi lumea diferit si sa iesi din banal.

slider5

O pereche de ochelari de soare Be Irreverent nu va fi niciodata banala. Mai mult decat atat, ii poti modifica dupa bunul tau plac, deoarece ramele si lentilele sunt interschimbabile. Ai nevoie doar de imaginatie. Joaca-te cu luminile si culorile in care vezi viata.

Pentru ca nu trebuie sa fii tanar ca sa te joci, tineretea este o stare de spirit. Ca dovada, acest brand de ochelari nu sunt purtati numai de tineri, ci si de cei „tineri la inima”.

Poarta o pereche de ochelari de soare care sa te scoata in evidenta!


Spune unui prieten despre aceasta noutate...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneShare on Tumblr