Stim deja ca ochelarii de soare pot manifesta o alură misterioasă unică. Ei pot fi contemporani, reci, misterioși, luxoși, eleganti, distractivi – și destul de atrăgători. Pe măsură ce planificați destinațiile de vacanță pentru clime însorite, Be Irreverent vă prezintă selecții inteligente pentru a purta sub soare ochelari cu stil ce oferă protecție solară crescută impotriva razelor UV

ochelari de soare clasici

Modelul de ochelari de soare clasici Guayter ne duce cu gândul la o zi fierbinte de vară petrecută la mare. Forma îndrăzneață și combinatia clasică de alb-negru face o impresie de neuitat.
Ochelarii de soare au in general toate atributele unui accesoriu – stil, design și detalii unice. Dar acestia se apropie cel mai mult de ceea ce ne dorim cu adevarat de la o pereche de ochelari de soare.

ochelari de soare vintage unisex

Pentru această primavara și vară opțiunile sunt abundente.

Stilul și tehnologia sunt îmbinate în noi cadre optice, care sunt în mod constant în evoluție cu design-uri pentru bărbați și femei.

De la designul clasic si pana la interpretări îndrăznețe, toată lumea ajunge sa-i poarte. Noile modele cu gama de cadre super-slim devin ochelari de soare statement.

In designul acestor inovatori ochelari se poate vedea un apetit pentru forme îndrăznețe, o culoare albastra azul precum și detalii si combinații neobișnuite.

 

e-cool ON

O intoarcere la elegantul retro. Podul din partea de sus, creează o intersecție puternică între clasic și futurist, iar culorile adăugate dau modelului efectul dorit de “WOW”. Acest model combină delicat stilul retro și modern folosind policarbonat ultra-ușor, cu lentile plate – elegante, uimitoare și simplificate.

Libertate creativă si culori zemoase în noile colecții de ochelari. Forme ce variază de la moderat la voluminos. De ce sa porți ochelari de soare plictisitori?

 

Descoperă toată colecția noastră de ochelari de soare si alege-ți modelul preferat.

 

 

 

 

 

Spune unui prieten despre aceasta noutate...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneShare on Tumblr